valborg.


jag somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag. jag har hunnit med lite ärenden, peelat hela min kropp + ansiktsbehandling & hårinpackning och sen resten av tiden bara tagit det lugnt här hemma.
om en timme ska jag upp till konsum och jobba resten av kvällen.

ungdomsmottagningen.

tove har så jävla rätt. 
jag hade ju tid i tisdags på ungdomsmottagningen (förnya p-piller, annars hade jag inte berättat). och när jag kommer dit så är helvetet stängt? är helt hundra på att jag hade rätt tid men de jävlarna hade stängt-skylten uppe.
jag hatar ungdomsmottagningen.


ljud och helg!!!1


**~~cool tjej~~**

ljudet är tillbaka på datorn och jag är glad! jag älskar nya spotify och helgen kommer bli awesome.

tygskor.

jag har saknat tygskor under vinter. kom på det alldeles nyss när jag var iväg och vandrade i korridoren här i skolan. eller jag vandrade inte - jag flög fram!

mamma flätar mitt hår.



när jag duschar på kvällarna tvingar jag alltid mamma att fläta mitt hår så det ska bli lockigt dagen efter. jag måste nog lära mig göra det själv snart. men så länge jag bor hemma får hon fortsätta med det.

no one gave a shit.

det här är just nu sveriges tråkigaste blogg. jag har antingen fullt upp eller så är jag sjukt trött. jag tycker ni kan lyssna på missy elliott tills jag återvänder med något roligt.

inga byxor, ingen utskällning och fika.

jag köpte inga byxor och jag fick ingen utskällning av min handledare. jag köpte en ny jeansjacka och fick stor hjälp med mitt projektarbete istället. men en fika blev det, dock inte på stan utan på eskil med tove i deras läskiga kafeteria.
nu är jag i skolan igen och ska försöka skriva klart projektrapporten. yeah!


byxor, utskällning och fika.

jag ska nog köpa ett par nya byxor idag. men bara kanske. sen ska jag få utskällning av min handledare.¨kanske blir en fika på stan också? hm.. kanske.


det där med att inte logga ut från facebook.


vet inte.


lets get drunk, its gonna bring us clos-ah.

missy elliott spelar på jazzfestivalen den 12 juni - den dagen jag tar studenten. för i helvete.

stolt över min nyttiga frukost.


telefoner.

läser bloggar på internet och kom precis ihåg den gången jag presenterade mig för 118118 när jag skulle fråga efter ett nummer. "hejsan. mitt namn är alexandra högman".


the omen.

ännu en fantastisk helg har tagit slut och det är dags för vardag. men det känns som att denna vecka kommer gå snabbt! vad händer på valborg? lördag är det style of eye i alla fall. yeah!




på msn just nu.

"hur är de att knulla guds bästa barn?"

fika med morbröderna.


bilder från igår.


världens bästa film.


förfest.


"jag ska sticka knivarna i mitt barn"


bild 1 är ifrån idag. bild 2 är ifrån london för er som inte ser det.

idag har jag varit en vända i eskilstuna med johanna. hon letade present till sin lillebror vilket slutade med lite shopping till oss själva också. vi har även käkat på max med kotte och vandrat lite i tuna park.

nästan direkt när jag kom hem somnade jag i soffan och har varit seg sen dess. mamma och jag började kolla på the omen men hon var så trött och valde att gå och lägga sig. inte fan kollar jag på den ensam så det fick bli internet istället.


det är jag på bilden.




now I'm getting touched all the time.

är ensam i lägenheten ikväll. jag har valt att äta upp allt god mat och lyssna på regina spektor - deppigt som fan.


(emma tyckte bilden passade in på mig)


metallic.

 

13 saker du tänker när du är full + Liw gör läxan

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till (inte helt sant. jag tänker "jag är full, nu ska jag blir fullare" sen så ligger man i nån buske nånstans eller vaknar upp på ett hotell. hehe)
2. Omg I'm so hot! (efter en liter vin vet jag att jag inte är snygg längre, men jag flörtat gärna ändå)
3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa! (fett sant)
4. DJ:n behöver mig och mina musiktips! (inte om man går på elecro-nights @ raw)
5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt! (tror jag även i nyktern tillstånd)
6. Tequila? Vilken bra idé! (aldrig druckit tequila, men shots? vilken bra idé!)
7. Jag ska bara vila lite... (nä, jag festar tills jag stupar)
8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party? (oftast andra som säger så och jag hänger på. max 10 gånger om året)
9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu! (alltså, nu kommer ångest..)
10. Det är inte långt, vi går! (går 100 meter och sen börjar jag klaga)
11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det.. (haha, jag brukar somna på golv faktiskt)
12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna. (jag dansar aldrig som en porrstjärna, jag försöker mest se cool ut)
13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö.. (så tänker jag bara dagen efter)

slutsats: den här listan är sämst.

när jag kom hem för ett tag sen så satt liw i köket och gjorde sin läxa. och skulle rita upp klotformade föremål från kylskåpet och det stod såhär i hennes bok "en lök och en ful sanna". när hon skrivit det säger hon högt till sig själv "den var bra liw". alltsåå, jag önskar hon vore 19 och min kompis.

sova efter skolan är skönt.

provet gick "bra". direkt efter gick jag hem till kotte, i snöstormen, la mig på soffan och somnade till vänner. fan alltså, nu kommer jag säkert inte kunna sova inatt. men iaf, sista dagen imorgon och sen äre hälj så det spelar ingen så stor roll om jag är dödstrött imorgon. 

jag vaknade för en stund sen av att kotte stod framför mig och tänkte börja filma mig när jag sov. tydligen gjorde jag några grimaser när jag sov? jag kommer aldrig våga sova med nån kille igen.

nu lyssnar jag på missy elliott i mobilen. eftersom mitt ljud på datorn är trasigt, ni vet.


ett arsle.

just nu sitter jag i skolan, mår som ett arsle (ont i kroppen, mensvärk, förkyld), men känns ju verkligen som ett måste att vara här idag. försöker plugga in de två världskrigen lite snabbt i skallen för att sedan göra ett prov om det senare under dagen.

det jag egentligen ville skriva var hur jävla bra uffie ft. pharrells låt är. och hur jävla bra style of eye är. och hur jävla mycket saker jag ser framemot. typ som style of eye första maj, den 15 maj @ raw och sen siestafestivalen. studenten kan vänta tycker jag, jag behöver inte bli vuxen än.


2008



alltid när jag tittar tillbaka på bilder från 2008 blir jag så jävla glad och varm i kroppen. och får en riktigt stark längtan till parkhäng, och sen resten av sommaren förstås. det var ett fint år och jag (kommer låta så jävla töntigt) "fann mig själv". alltså, 2007 så var jag en tönt.

varför jag inte kan sova om nätterna.


*nyvaken tjej*

hela gårdagen låg jag i min säng och var lite tjurig. eller egentligen inte, jag hade bara ingen ork till något. pratade några gånger under dagen i telefon annars höll jag mig för mig själv. det är najs att vara ensam och lyssna igenom på all grym musik som finns och inte bry sig ett piss om folk.

idag har jag varit i skolan och fuskat igenom mig ett prov som jag ändå inte kommer få G på. men en trevlig dag har det varit. har testat magnum gold!? och kan väl säga att den var helt okej, men inget kommer slå mah homie magnum double..

uffie + pharrell och boys noize + erol alkan

<

disco-katten




otippad musik på min playlist:

jason derulo - in my head
name the pet - american boys
amanda jenssen - the rebounder
chuckie & LMFAO - let the bass kick in miami bitch

men det är helt okej eftersom resten av listan ser ut såhär:
robyn - fembot
teddybears STHLM - one, two, three, four
the hives - b is for brutus
regina spektor - us
markus krunegård - kär i en borderline
adam green - buddy bradley
cut copy - nobodys lost, nobodys found
the killers - change your mind
style of eye - girls

nu kan jag fortsätta vara cool igen.

såhär glad är jag idag:

gif creator

törley-fylla på båten.


är nu hemma från kryssningen, och skolan, hehe. klarade inte av att åka in efter att jag varit vaken i över 24 timmar, därefter bara sovit tre timmar och sen hållt mig vaken till klockan 23 igårkväll = ingen sömn alls och jag var trött. men fyfan vad kul jag hade på båten

p.diddy - last night

:PPPPPp

alltså. har varken locktång, fön eller smink med mig. men tandborste packade jag ner.

lördag.

blev ingen vernissage igår så jag och johanna hängde i kottes lägenhet istället. vi åt subway, hängde vid varsin dator och busade lite. inatt sov jag som en gud!
idag är det dags för studentkryssningen!

fredag.


åkte in till eskilstuna vid elva där jag mötte upp sandra och tove. de hängde med och tittade på när jag åt lunch sen vandrade vi på stan. jag köpte en ny skinnjacka, en top (översta bilden) och sen ett par schyssta skor.
när jag sedan står och väntar på bussen kommer mina fd. grannar förbi, som jag inte känner, och erbjuder skjuts hem. jag var artig och tackade vänligt ja. så nu har jag fått berätta om min skola, mina framtidsplaner och civilstatus ännu en gång.

ikväll ska jag på emma anderssons vernissage @ café sylvia.

fredag


god morgon! kaffe, morgonpasset i p3 och snart blir det en massa jävla plugg.

torsdag


onsdag


RSS 2.0